top of page

ČO je Včelia voda?

Včelia voda

takže čo je tá včelia voda? Pod samotným názvom si asi len ťažko predstavíme čo to je a ako vlastne vzniká. Veď predsa včely vyrábajú med a popri tom ako bokovku taktiež propolis, kašičku, atď. Alebo nie?

VZNIK VČELEJ VODY

Včelia voda je voda, ktorá bola 48 hodín umiestnená v biopoli veľkého počtu včiel (najlepšie priamo v úli). Ak to doposiaľ stále nie je jasné , tak včely samozrejme nevyrábajú vodu a ani ju nenosia svojvoľne do úľa. Sú to práve včelári, ktorí dávajú vodu k včielkam a nie je to len tak bezdôvodne.

Na výrobu včelej vody sa používa ideálne voda z prírodných zdrojov. V prírode môžeme pozorovať rôzne biopolia, ktoré majú elektromagnetický charakter. Každé toto biopole dokáže zaznamenať informáciu do vody - "ožiariť ju".

V prípade včelej vody ide o ožiarenie vody niekoľkými tisíckami včiel. Molekuly vody sa pod vplyvom tohto žiarenia menia a prichádza k zmene uhlu medzi atómami vodíku a atómom kyslíku. Je to síce malá zmena ale spôsobí veľký rozdiel v spracúvaní vody ľudským organizmom. V zásade má na nás iné biologické účinky.

Včelia voda inak prechádza membránami buniek a má pozitívny vplyv na povrchové napätie stien buniek.Presné účinky tejto vody na ľudský organizmus nie sú zatiaľ úplne zmapované avšak zaznamenali sa pozitívne vplyvy na rôzne ochorenia.

ÚČINKY VČELEJ VODY

pozitívne účinky včelej vody sú zaznamenané pri ochoreniach ako napríklad cukrovka. Včelia voda pomáha pri stabilizácii hladiny cukru v krvi. Ďalej pomáha riešiť metabolické a zažívacie problémy , taktiež bolesti hlavy, depresie a funkcie štítnej žľazy.

V prípade užívania včelej vody samozrejme nemôžeme prestať užívať predpísané lieky. Ide o regeneračnú / prevenčnú procedúru. Pitie včelej vody môžeme považovať za doplnok liečby.

 

Nedávne príspevky
Archív
Nasleduj nás na sociálnych sieťach
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page